Staffelkorting + gratis verzending binnen de Benelux vanaf 50€

FAQ

PRODUCTEN

Volgens de traditionele Aziatische -en in het bijzonder Chinese- geneeskunde bevat Panax Ginseng opmerkelijke eigenschappen dat je jeugdigheid bevorderen, je energie geven en je lichaam stimuleren.

Energie en Stemming

Het aloude gebruik van ginseng bouwt energie op in je lichaam, verbetert je gezondheid en verhoogt je vitaliteit, concentratie en nauwkeurigheid. Regelmatig gebruik van Ginseng maakt je stressbestendiger, houdt je geest helder en stimuleert het bewustzijn. Ginseng helpt bij mentale druk en inspanning, of wanneer een rusteloos gevoel de kop opsteekt. De Chinese traditie zegt dat je van Ginseng actief en optimistisch wordt.

Spijsvertering

Eén van de oudste geregistreerde gebruiken van ginseng is als hulpmiddel met betrekking tot de spijsvertering. Het is een heel proces om voedsel af te breken en om te zetten in natuurlijke suikers die eenvoudig kunnen worden opgenomen door het lichaam. Ginseng ondersteunt hierbij het lichaam bij het stabiliseren van je suikerspiegel.

Gezondheid

De normale functie van de nieren is het zuiveren van bloed. De natuurlijke voordelen van Ginseng bieden de mogelijkheid het bloed te zuiveren, vitale mineralen te absorberen en een gezonde bloeddruk te behouden.

Doe de inhoud van een stick in een tas of mok en giet er vervolgens 150 ml heet water bij. Hierna moet je goed roeren en dan is je koffie klaar om van te genieten.

Ja, al onze koffievarianten zijn glutenvrij.

Alle varianten zijn zuivelvrij, met uitzondering van de Cappuccino. Onze Cappuccino bevat magere koemelk.

In de verpakking van de Black zitten er 20 sticks (porties) in plaats van 10 sticks.

De verpakking met de biovariant bevat 80 tot 100 kopjes koffie.

Ginseng en gember zijn geen synoniemen, het gaat om 2 verschillende wortels van 2 heel verschillende planten. Wij gebruiken in onze ginseng koffie Panax Ginseng die 6 jaar heeft gerijpt.

BESTELLING

Van zodra je je bestelling plaatst, mailen we je een Proforma met jou unieke bestelnummer (die meteen ook als betaalreferentie geldt), de betaalgegevens, alsook het afgerond te betalen bedrag. Wanneer de betaling bij ons op de rekening staat, verzenden we diezelfde dag je bestelling en krijg je de trackinggegevens van jouw pakje per e-mail.

Momenteel kan je enkel per bank-overschrijving betalen.

Normaliter wordt jouw e-mail of bestelling binnen de 24 uur op een werkdag behandeld. Kijk goed na of onze e-mail bevestiging eventueel in je junk-mail folder terecht is gekomen.

Jouw gegevens worden niet verkocht of vrijgegeven. Jouw persoonlijke gegevens worden enkel gebruikt om je bestelling te verzenden, en jou op de hoogte te houden van verzend- en betaal informatie. Heel sporadisch doen we een promotie, en dan contacteren we je. Maar als je dit niet wenst, geen probleem, geef ons een seintje zodat we je eruit kunnen filteren.

We werken samen met onze verzendpartners om wereldwijd te leveren. Afhankelijk van de bestemming zal er een verzendkost aangerekend worden.

Wij bieden inderdaad staffelprijzen aan. Hoe meer je bestelt, des te meer profijt je doet. Vanaf 10 verpakkingen krijg je al 8% korting, dat is 50 eurocent per pakje. Vanaf 20 verpakkingen krijg je 16% korting, dat is dus € 1,- korting per verpakking. Als je een vol karton van 50 pakjes besteld, krijg je 23% korting per verpakking. (Ben je zelf retailer, dan hanteren we andere prijzen. Gelieve ons hiervoor te contacteren.)

OVERIGE

Je kan ons een bericht sturen via de contactpagina, je kan ons ook mailen of gewoon opbellen.

Heb je zelf een winkel of bezoek je een winkel waar je onze GMB Ginseng Coffee hebt gespot, geef ons dan een seintje en we zetten hem er meteen bij!